PEOPLE MAKE PROGRESS

HEEFT AANPAKKERS!

Op zoek naar kwalitatief én proactief personeel?

People Make Progress is een uitzendbureau dat zich heeft gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief en proactief personeel in de (evenementen)bouw- en montage-industrie. Op zoek naar opruimers, stagehands, sitecrews, stand-, podiumbouwers, bouwhulpen of montageploegen die uit het juiste hout gesneden zijn? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Onze PMP-teams bestaan hoofdzakelijk uit gemotiveerde, communicatief vaardige aanpakkers tussen de 18 en 24 jaar. PMP draagt zorg voor alle benodigde trainingen en certificaten om hen zo efficiënt en veilig mogelijk te laten werken. Ook worden vooraf al onze arbeidskrachten uitvoerig gescreend en houden wij op de werkvloer continu een vinger aan de pols. Ontzorgen in optima forma en een transparante werkwijze die ook écht werkt. Dat is PMP

Onze oplossingen:

Werkwijze

Alle PMP-teams worden aangestuurd door een PMP-teamleider die weet wat het is om met “de klompen in de klei” te staan. Eén aanspreekpunt op de werkvloer. Iemand die niet alleen uitvoert, maar indien gewenst ook meedenkt. Wel zo efficiënt!

Onze kwaliteit

Bij People Make Progress staan we voor kwaliteit, transparantie en ‘korte lijntjes’. Wij geloven dat dit dé manier is om een duurzame relatie op te bouwen met onze opdrachtgevers. Zodat we samen jouw bedrijf naar een nog hoger plan kunnen tillen.

Meer weten over onze personeelsoplossingen?

Bel, mail of vul het contactformulier in. Dan maken we snel een afspraak waar we je graag alle ins en outs van ons jonge, flexibele bedrijf vertellen.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op