OP ZOEK NAAR

HORECA TOPPERS?

Onze specialiteit? Het leveren van proactieve bar- en bedieningsmedewerkers.

Ook in de horecasector voelt uitzendbureau People Make Progress zich als een vis in het water. Onze gastvrije meedenkers zijn inzetbaar bij vrijwel alle horecadisciplines. Krap in het personeel met vakantie of drukke terrasdagen? Gastvrouwen of –mannen nodig? Of voor langere periode op zoek naar horeca toppers die uit het juiste hout gesneden zijn? Neem contact op en laat je verrassen.

Onze horecapool bestaat hoofdzakelijk uit gemotiveerde, proactieve aanpakkers tussen de 17 en 24 jaar. PMP draagt zorg voor een juiste planning en de benodigde trainingen om hen zo efficiënt mogelijk te laten werken. Ook worden vooraf al onze arbeidskrachten uitvoerig gescreend en monitoren wij continu op de werkvloer. Ontzorgen in optima forma!

Onze oplossingen:

Werkwijze

Zodra wij je aanvraag binnen krijgen, gaan wij op zoek naar een geschikte kandidaat die het beste past binnen jouw bedrijf. Een horecatopper die niet alleen uitvoert, maar indien gewenst ook meedenkt. Wel zo efficiënt!

Onze kwaliteit

Bij People Make Progress staan we voor kwaliteit, transparantie en ‘korte lijntjes’. Wij geloven dat dit dé manier is om een duurzame relatie op te bouwen met onze opdrachtgevers. Zodat we samen jouw bedrijf naar een nog hoger plan kunnen tillen.

Meer weten over onze personeelsoplossingen?

Bel, mail of vul het contactformulier in. Dan maken we snel een afspraak waar we je graag alle ins en outs van ons jonge, flexibele bedrijf vertellen.

Op zoek naar kwalitatief en proactief personeel?

Onze specialiteit? Het leveren van proactieve horecatoppers van het hoogste kwalitatieve niveau.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op