OP ZOEK NAAR

JONGE TALENTEN?

Op zoek naar jonge talenten voor op kantoor?

Uw organisatie groeit en u merkt dat u extra handen kunt gebruiken? Er ontstaat tijdelijk een personeelstekort door bijvoorbeeld een vakantieperiode? Of kunt u voor een langere periode ondersteuning gebruiken om achterstanden weg te werken?

PMP beschikt over een groep talenten, die perfect kunnen ondersteunen bij tijdelijke of parttime functies. Zoekt u extra ondersteuning op bijvoorbeeld de administratie, marketing of klantenservice afdeling? Onze gemotiveerde mensen brengen een diversiteit aan kennis met zich mee vanuit een variatie aan studieachtergronden. We zorgen ervoor dat de juiste match bij u aan tafel komt! Interesse? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Onze uitzendkrachten zijn jonge talenten tussen de 18 en 24 jaar. PMP draagt zorg voor de juiste selectie aan de poort, zodat u direct de juiste kandidaat aan tafel krijgt. Leuke mensen die van aanpakken weten en altijd juist geïnstrueerd op de vloer verschijnen. Daarnaast houden we van korte lijntjes en directe feedback, om zo de kwaliteit goed te bewaken.

Onze oplossingen:

Werkwijze

Zodra wij je aanvraag binnen krijgen, gaan wij op zoek naar een geschikte kandidaat die het beste past binnen jouw bedrijf. Wij kunnen hiervoor direct putten uit onze eigen pool, of ons grote netwerk aanspreken. Toppers met desgewenst een specifieke studie of kennis achtergrond, en altijd gemotiveerd!

Onze kwaliteit

Bij PMP staan we voor kwaliteit, transparantie en ‘korte lijntjes’. Wij geloven dat dit dé manier is om een duurzame relatie op te bouwen met onze opdrachtgevers. Zodat we samen jouw bedrijf naar een nog hoger plan kunnen tillen.

Meer weten over onze personeelsoplossingen?

Bel, mail of vul het contactformulier in. Dan maken we snel een afspraak waar we je graag alle ins en outs van ons jonge, flexibele bedrijf vertellen.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op