OP ZOEK
NAAR

LOGISTIEKE AANPAKKERS?

Op zoek naar proactieve magazijn- en logistiekmedewerkers?

Uitzendbureau People Make Progress timmert aan de weg in de logistieke sector. Onze handige en gemotiveerde montagehulpen, laadploegen, orderpickers, magazijnmedewerkers, productiemedewerkers, magazijninrichters en bijrijders worden dan ook steeds vaker ingezet.

Een project of event in aantocht waar extra handen nodig zijn? Personeelstekort door bijvoorbeeld een vakantieperiode? Of voor een langere periode logistieke medewerkers nodig die het klappen van de zweep kennen? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Onze uitzendkrachten zijn  alleskunners tussen de 18 en 24 jaar. PMP draagt zorg voor alle benodigde trainingen en certificaten om hen zo efficiënt en veilig mogelijk te laten werken. Ook worden vooraf al onze arbeidskrachten uitvoerig gescreend en geïnstrueerd. En op de werkvloer houden we continu de vinger aan de pols. Ontzorgen in optima forma!

Onze oplossingen:

Werkwijze

Wij kunnen direct vanuit een flexpool kandidaten leveren, of wij gaan voor je op zoek naar een specifieke kandidaat die het beste past binnen jouw bedrijf. Indien je meerdere personen inleent zorgen wij voor één aanspreekpunt binnen het PMP-team. Iemand die niet alleen uitvoert, maar indien gewenst ook meedenkt. Wel zo efficiënt!

Onze kwaliteit

Bij People Make Progress staan we voor kwaliteit, transparantie en ‘korte lijntjes’. Wij geloven dat dit dé manier is om een duurzame relatie op te bouwen met onze opdrachtgevers. Zodat we samen jouw bedrijf naar een nog hoger plan kunnen tillen.

Meer weten over onze personeelsoplossingen?

Bel, mail of vul het contactformulier in. Dan maken we snel een afspraak waar we je graag alle ins en outs van ons jonge, flexibele bedrijf vertellen.

Op zoek naar kwalitatief en proactief personeel?

Onze specialiteit? Het leveren van proactieve logistieke aanpakkers van het hoogste kwalitatieve niveau.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op