PEOPLE MAKE PROGRESS

VINDT
TALENT!

Op zoek naar talent voor uw organisatie?

PMP verbindt getalenteerde young professionals met ambitieuze ondernemingen in
Nederland. We ondersteunen uw organisatie met de werving en een selectie op basis van
uw wensen en bedrijfscultuur. Interesse? We vertellen u graag alles over onze toegevoegde
waarde en transparante werkwijze van PMP

Werkwijze

Wij starten met de inventarisatie van uw wensen, wat maakt een kandidaat voor u tot de perfecte match? Wat is uw bedrijfscultuur en wat voor persoonlijkheid past hier goed bij? Wij vormen samen met u een compleet beeld. Vanuit dit vertrekpunt werft PMP vervolgens actief binnen een uitgebreid netwerk en middels online kanalen, om zo tot deze perfecte match(es) te komen! 

 

Toegevoegde waarde

Onze focus op young professionals en directe aanpak, maken dat wij een ruim netwerk hebben, snel schakelen en u binnen no-time in contact kunnen brengen met geschikte kandidaten. Wij nemen de eerste screening en gesprekken van u over en begeleiden kandidaten tot een succesvolle sollicitatie, wat u een hoop tijd en geld bespaart. Na een succesvolle sollicitatie gaat u zelf een dienstverband aan met de medewerker. U maakt dus gebruik van ons netwerk en expertise, zonder vast te zitten aan een terugkerende vergoeding.

 

Duurzaam partnership

Met werving & selectie staan wij uw organisatie bij in het aantrekken, selecteren en aannemen van de juiste kandidaten. Wij streven hierbij altijd naar een duurzaam partnership! Wat betekent dat wij zowel bij een eenmalige als doorlopende opdracht uw organisatie goed willen leren kennen en meedenken met uw lange termijn doelen. Zo houdt u focus op uw eigen business en kunnen wij u optimaal ontzorgen met onze expertise, nu en in de toekomst!

Neem contact met ons op