PEOPLE MAKE PROGRESS

ZOEKT AANPAKKERS!

Wat wij bieden:

Wat je nodig hebt:

Een toffe job in de evenementen- of beurzensector

Ben jij het type handen-uit-de-mouwen? En vind je het ook nog eens mooi om een actieve bijdrage te leveren aan mooie evenementen of grote projecten? Lees dan snel verder of meld je direct aan.

Jouw collega's: de PMP-pool

Onze evenementen-pool bestaat uit een grote diversiteit jonge mensen met één grote gemene deler: stuk voor stuk proactieve aanpakkers met een goed stel hersens. 

Je werkt bij PMP altijd in teamverband. Dat begint al met de rit naar de opdrachtgever. Zo leer je elkaar alvast kennen en zal het op de werkvloer nooit aan gezelligheid ontbreken. Want werken met maten, dat werkt altijd nét wat lekkerder…

Wat je gaat doen

In de evenementensector ga je aan de slag als stage-hand bij de op- en afbouw van festivals zoals Paaspop en Awakenings. Of je assisteert de crew vanuit het magazijn van een licht- en geluidsbedrijf.

Maar ook in de beurzensector hebben we volop werk. Bijvoorbeeld met het op- en afbouwen of het ondersteunen van leveranciers.

Onze aanpakkers worden ook steeds vaker gevraagd voor projecten in de elektrotechniek. Denk hierbij aan het aanleggen van zonnepanelenvelden, het trekken van kabels of ander, afwisselend assisterend werk in de bouw.

Wij zoeken jou!

Wat jij van PMP kunt verwachten

Naast het mooie salaris dat wekelijks wordt overgemaakt, het diverse dienstenaanbod en de mogelijkheid om te werken met je vrienden, organiseert PMP regelmatig goed bezochte en kneitergezellige borrels. En ben jij medewerker van de maand? Dan krijg je ook nog eens mooie prijzen.

PMP regelt alles

Voor jou geen kopzorgen: alles is altijd administratief 100% in orde, want PMP regelt alles. Van A tot Z. We zorgen ervoor dat je goed verzekerd bent en dragen netjes alle wettelijke heffingen en lasten af. Bij ons dus geen ZZP- of freelanceconstructies waarbij je zelf nog van alles moet regelen of achteraf met onverwachte kosten te maken krijgt. Het enige wat jij hoeft te doen is lekker komen werken. Wij doen de rest. Dat werkt wel zo prettig.

Ben jij wie wij zoeken?

Meld je snel aan en/of loop een keer binnen voor een kennismakingsgesprek!

Neem contact met ons op