PEOPLE MAKE PROGRESS

ZOEKT AANPAKKERS!

Wat wij bieden:

Wat je nodig hebt:

Werken in de horeca

Ben jij een gastvrije horecatijger die van aanpakken houdt? En heb jij het in je om bij leuke uitgaansgelegenheden of op mooie evenementen de feestvreugde nog eens extra te vergroten? Dan hebben wij de ideale (bij)baan voor je!

Jouw collega's

Ook bij de horecatak van People Make Progress werken voornamelijk jonge mensen die van aanpakken houden. Proactief met een goed stel hersens. In veel gevallen reis en werk je samen met andere PMP’ers. Zo leer je elkaar alvast kennen. Dat werkt wel zo gezellig.

Wat je gaat doen

Afhankelijk van de klus gaat het om een parttime- of flexibel dienstverband in de horeca- of recreatiesector. Zo ga je bijvoorbeeld aan de slag in de bediening bij een golfclub, werk je achter de bar op een mooi evenement, in de catering, op een beurs of bemens je een foodtruck. We zoeken samen naar een plek waar jij je thuis voelt en dus het beste tot je recht komt.

Wij zoeken jou!

*Wat je gaat verdienen

Het uurloon is afhankelijk van leeftijd en gelijk voor alle diensten. Het all-in uurloon overzichtelijk op een rijtje:
17 jaar – €9,50
18 jaar – €10,75
19 jaar – €12,00
20 jaar – €13,75
21+ – €16,00

Naast het mooie salaris dat wekelijks wordt overgemaakt, het diverse dienstenaanbod en de mogelijkheid om te werken met je vrienden, organiseert PMP regelmatig goed bezochte en kneitergezellige borrels. En ben jij medewerker van de maand? Dan krijg je ook nog eens mooie prijzen.

PMP regelt alles

Wij regelen alles. Van A tot Z. We zorgen ervoor dat je goed verzekerd bent en dragen netjes alle wettelijke heffingen en lasten af. Voor jou geen kopzorgen: alles is altijd administratief 100% in orde. Bij PMP dus geen ZZP- of freelanceconstructies waarbij je zelf nog van alles moet regelen of achteraf met onverwachte kosten te maken krijgt. Het enige wat jij hoeft te doen is lekker komen werken. Wij doen de rest. Dat werkt wel zo prettig.

Ben jij wie wij zoeken?

Meld je snel aan en/of loop een keer binnen voor een kennismakingsgesprek.

Neem contact met ons op