PEOPLE MAKE PROGRESS

ZOEKT AANPAKKERS!

Wat wij je bieden:

Wat je nodig hebt:

Werken in de dienstverlenende sector

Ben jij een financieel talent dat in oplossingen denkt, een proactieve creative op het gebied van marketing of een jurist in opleiding die zijn vaardigheden in de praktijk wil brengen? Dan heeft PMP vast en zeker een (bij)baan die jou op het lijf geschreven is.

Jouw collega's

Je gaat aan de slag bij bestaande organisaties, met veelal een diverse mix van jonge en ervaren collega’s. Een mooie manier om geld bij te verdienen en direct jouw studie skills in de praktijk te brengen. In veel gevallen werk je samen met een of meerdere collega’s van PMP. Mocht het nodig zijn om te reizen naar het werk, doe dit dan gezellig met collega’s. Da’s lekker voor de teamspirit en het plezier op de werkvloer.

Wat je gaat doen

De specifieke werkzaamheden verschillen per organisatie, maar in brede zin ondersteunen we MKB organisaties op administratieve en ondersteunende functies. Denk hierbij aan een tijdelijke klus op bijvoorbeeld de financiële of juridische afdeling om achterstanden weg te werken of een doorlopende ondersteuning op de helpdesk of marketing. We kijken samen wat het beste bij jou past.

Wij zoeken jou!

Wij regelen alles!

Wij regelen alles. Van A tot Z. We zorgen ervoor dat je goed verzekerd bent en dragen netjes alle wettelijke heffingen en lasten af. Dat betekent geen kopzorgen voor jou, want alles is altijd administratief 100% in orde. PMP werkt daarom niet met ZZP- of freelanceconstructies, waarbij je zelf nog van alles moet regelen of achteraf met onverwachte kosten te maken krijgt. Het enige wat jij hoeft te doen is lekker komen werken. Wij doen de rest. Dat werkt wel zo prettig.

Naast het mooie salaris dat wekelijks wordt overgemaakt, het diverse werkaanbod en de mogelijkheid om te werken met je vrienden, organiseert PMP regelmatig goed bezochte en kneitergezellige borrels. En ben jij medewerker van de maand? Dan krijg je als extraatje ook nog eens mooie prijzen.

Ben jij wie wij zoeken?

Meld je snel aan en/of loop een keer binnen voor een kennismakingsgesprek!

Neem contact met ons op