PEOPLE MAKE PROGRESS

ZOEKT AANPAKKERS!

Wat wij bieden:

Wat je nodig hebt:

Werken in de logistieke sector

Ben jij een logistiek talent dat in oplossingen denkt? Of een proactieve meedenker die het niet erg vindt soms de handen lekker uit de mouwen te steken? Dan heeft PMP vast en zeker een logistieke (bij)baan die jou op het lijf geschreven is.

Jouw collega’s

Net als bij onze evenementen- en horecatak, zijn jouw collega’s bij PMP-logistiek voornamelijk jonge mensen met een gezond verstand en een positieve instelling. En ook hier reis je vaak samen met je collega’s naar het werk. Da’s lekker voor de teamspirit en het plezier op de werkvloer.

Wat je gaat doen

Alle facetten van de logistieke sector komen aan bod. Zo ga je bijvoorbeeld aan de slag in een groot nieuw magazijn waar je helpt met de montage van de stellingen of het afwerken van de inrichting. Maar je kunt ook  kiezen voor een job als bijrijder, picker in het magazijn of assisteer je bij het laden en lossen. Genoeg afwisseling dus. Samen komen wij er zeker uit wat voor werk jou het beste ligt.

Wij zoeken jou!

Wij regelen alles!

Wij regelen alles. Van A tot Z. We zorgen ervoor dat je goed verzekerd bent en dragen netjes alle wettelijke heffingen en lasten af. Dat betekent geen kopzorgen voor jou, want alles is altijd administratief 100% in orde. PMP werkt daarom niet met ZZP- of freelanceconstructies, waarbij je zelf nog van alles moet regelen of achteraf met onverwachte kosten te maken krijgt. Het enige wat jij hoeft te doen is lekker komen werken. Wij doen de rest. Dat werkt wel zo prettig.

Naast het mooie salaris dat wekelijks wordt overgemaakt, het diverse dienstenaanbod en de mogelijkheid om te werken met je vrienden, organiseert PMP regelmatig goed bezochte en kneitergezellige borrels. En ben jij medewerker van de maand? Dan krijg je als extraatje ook nog eens mooie prijzen. 

Ben jij wie wij zoeken?

Meld je snel aan en/of loop een keer binnen voor een kennismakingsgesprek.

Neem contact met ons op